Voor informatie over wonen, welzijn, zorg en activiteiten in uw buurt

Mantelzorg

mantelzorger

In de gemeente Heerenveen is 1 op de 10 volwassen inwoners mantelzorger. In totaal gaat het om zo’n 6.000 mensen. Omdat zij zorgen voor iemand die ze goed kennen, vinden ze dit vaak heel gewoon. Maar dat is het niet. Mantelzorg kan een zware belasting zijn.

Lees verder

Met de website WeHelpen.nl kunt u aangeven dat u best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar u hulp bij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij boodschappen doen of de hond uitlaten. Meedoen met WeHelpen is gratis en gemakkelijk: u heeft alleen een e-mailadres nodig.

Lees verder

Organisaties op de sociale kaart

De sociale kaart is het overzicht van organisaties die hulp, zorg en advies bieden in de gemeente. Of die actief zijn in de wijk, met activiteiten, sport en ontmoeting. Van fysiotherapeut tot verzorgingshuis, van damclub tot dagactiviteitencentrum en van loopbaancoach tot opvoeddeskundige.

Zoek organisaties in de lijst of bekijk ze op de kaart!

Naar organisaties

Contact

Meer weten over uw buurt? Vragen over wonen, welzijn of zorg? Vul uw postcode in. Via ‘Mijn Buurt’ vindt u deze informatie en ziet u wie uw meitinker is. De meitinker denkt met u mee en wijst u de weg om problemen op te lossen

Zoek

Logo gemeente Heerenveen

Logo Caleidoscoop