Wat is het Centrum voor Meedoen?

Wilt u eens vaker de deur uit? Of bent u benieuwd wie nu eigenlijk uw buurtgenoten zijn? Dan is het een goed idee om naar een Centrum voor Meedoen te gaan. Er zijn verschillende centra verspreid over de gemeente. Hier worden sociale activiteiten georganiseerd. Kom bijvoorbeeld eens samen koffiedrinken, eten of biljarten. Of doe mee aan een gezamenlijke wandeling.

Voor wie is het?

In een Centrum voor Meedoen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor iedereen. Activiteiten voor kinderen, volwassen en ouderen. Iedereen is welkom, dus ook mensen met een beperking of mensen die zich eenzaam voelen.

Waar is het?

Er komen verschillende centra verspreid over de gemeente. Er zit dus altijd eentje in de buurt. Op dit moment zijn de opbouwwerkers van welzijnsorganisatie Caleidoscoop, samen met organisaties uit uw buurt, hard aan het werk om de verschillende centra te realiseren. Dit betekent wel dat nog veel in ontwikkeling is.

Wijkcentra waar u nu in ieder geval terecht kunt zijn:

  • De As (De Greiden)
  • De Kempenaer (Midden)
  • De Kompenije (Jubbega)
  • MFA Oudeschoot (Oudeschoot)

Meer informatie over activiteiten

Wilt u meer weten over welke activiteiten er in uw omgeving worden georganiseerd of wilt u deelnemen aan één van de activiteiten? Neem contact op met de opbouwwerker in uw buurt.

Mijn buurt

Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Kijk dan in het wijkmenu. Op de kaart van uw dorp of wijk ziet u snel waar organisaties zitten en welke activiteiten er worden georganiseerd.

Meer informatie over vrijwilliger worden

Wilt u vrijwilliger worden? Neem dan contact op met een VSP'er in uw wijk of vind vrijwilligerswerk op www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl.

Bestanden

Advertentie Centrum voor
Meedoen
PDF, 203,4 kB
Vergelijk hulpaanbod