HomeContact
ProfessionalsJongeren

Opnieuw een FUNdag voor jonge mantelzorgers in en om Heerenveen

- Ook in 2017 is er aandacht voor de jonge mantelzorgers in de omgeving van Joure en Heerenveen. Op zaterdag 25 november organiseren Miks Welzijn, Caleidoscoop en de gemeente Heerenveen een spectaculair uitje rondom de voetbalwedstrijd SC Heerenveen - PEC Zwolle. Hou de datum maar vast vrij!

In veel gezinnen is er iemand ziek, gehandicapt of verslaafd. Dat komt vaker voor dan je denkt. Het overkomt je plotseling, bijvoorbeeld als je ouder een ongeluk krijgt of ernstig ziek wordt. Of je groeit er mee op, bijvoorbeeld als je zus een handicap heeft.

Je helpt vanzelf extra veel mee. Je houdt meer dan anderen rekening met thuis. Je voelt je misschien minder vrij dan je leeftijdgenoten. Dat bij elkaar heet mantelzorg.

Jonge mantelzorgers kunnen veel aan. Je bent het zo gewend en je staat gewoon klaar voor je familie. Daar kun je best trots op zijn. Maar dat zegt nog niet dat je het er altijd gemakkelijk mee hebt. Voor een jonge mantelzorger is het ook wel eens (te) veel…

Daarom organiseren Caleidoscoop, gemeente Heerenveen, de Fryske Marren en Miks Welzijn een speciale FUNdag voor jonge mantelzorgers, en wel op zaterdag 25 november 2017.

Een dag om jou in het zonnetje te zetten en de gelegenheid te bieden om jouw verhaal te kunnen doen. Bij elkaar of bij de begeleiding, als je dat wilt natuurlijk. Ontspanning en ‘fun’ staan voorop!

Het is de bedoeling om met elkaar de wedstrijd SC Heerenveen - PEC Zwolle te gaan kijken (aftrap 18.00 uur) vanuit de skybox, aangevuld met een rondleiding door het Abe Lenstra Stadion.

Meer info over aanmelden en het precieze programma volgt snel, hou jongerenwebsite WhatTheFean en het facebook event in de gaten voor meer nieuws!

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult