Algemene informatie Contract jeugdzorg

De Hoenderloo Groep is een innovatieve organisatie voor 24 uurszorg aan jongeren met complexe gedragsproblemen. In een veilige omgeving bieden betrokken professionals een programma op maat dat (GGZ-)behandeling, onderwijs en vrijetijdsactiviteiten aan elkaar verbindt. Door jongeren een stem te geven en ander gedrag aan te leren, creëren we met hen nieuwe kansen op een betere toekomst. Als gerenommeerde instelling voor Jeugd & Opvoedhulp en Educatie voeren we bewezen programma’s effectief uit. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe methodes om jongeren en hun gezin een eerlijke kans te geven. www.dehoenderloogroep.nl.
De Hoenderloo Groep is onderdeel van Pluryn. www.pluryn.nl

Contactinformatie

De Hoenderloo Groep 088-77 92 000 088-77 95 000Kampheuvellaan 347351DA Hoenderloo www.pluryn.nl www.pluryn.nlLaatste controle: mei 2020

Plan route

Postadres
Postbus 506500AB Nijmegen

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Wonen en behandeling bij Jeugdhulp

Kinderen en jongeren met complexe multiproblematiek kunnen voor 24 uurs specialistische open jeugdhulp of JeugdzorgPlus (gesloten jeugdhulp). terecht bij Pluryn, locatie De Hoenderloo Groep. Aanvullend op dit aanbod wordt spoedopvang en worden trainingshuizen geboden.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Pedagogische hulpverlening
Vergelijk hulpaanbod