Voor informatie over wonen, welzijn, zorg en activiteiten in uw buurt
Stichting Herstelproces

Afbeelding bij de organisatie

06-27 54 06 79Gecontroleerd: december 2019

Stichting Herstelproces

Cliƫntondersteuning | Welzijnswerk

De Stichting Herstelproces organiseert diverse activiteiten die gericht zijn op mensen die te maken hebben met een (psychische) kwetsbaarheid. De activiteiten zijn gericht op het bieden van ondersteuning in het herstelproces, met als doel het (terug)vinden van eigen kracht en acceptatie. Ondersteuning bij het vinden van een manier van leven met de aandoening.
Voorbeelden van activiteiten: Herstelweekenden, Verhalenweekenden,lotgenotencontact Jongeren met depressie, presentatie en voorlichting over psychische problemen, crisiskaart.

Verhalenweekend

In het Verhalenweekend draait het om het verkrijgen van inzicht in je eigen herstel. Wat is je eigen verhaal? Naast een stukje theorie ga je in het weekend aan de slag met je eigen verhaal (start) en het zichtbaar maken van je herstel.

Presentatie & Voorlichting Psychische problemen

De Stichting Herstelproces geeft presentaties en voorlichting aan groepen, scholen, instellingen en organisaties. De onderwerpen hangen samen met de wens van de aanvrager, maar zijn altijd gericht op herstel, empowerment en ervaringsdeskundigheid. 

Herstelweekend

In het Herstelweekend draait het om het verkrijgen van inzicht in je eigen herstelproces. Wat is het herstelproces nou eigenlijk? Naast een stukje theorie ga je in het weekend aan de slag met je eigen verhaal (start) en het zichtbaar maken van je herstel.

Postadres

Overegge 148343XB Zuidveen

Contact

KVK 65323092

Niet gevonden wat u zocht?

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen: