Voor informatie over wonen, welzijn, zorg en activiteiten in uw buurt
WeHelpen

WeHelpen

Met de website WeHelpen.nl kunt u aangeven dat u best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar u hulp bij kunt gebruiken. Bijvoorbeeld bij boodschappen doen of de hond uitlaten. Ook kunt u met WeHelpen sámen een ander helpen door een hulpnetwerk aan te maken. U gebruikt WeHelpen dan om contact te houden met de andere helpers. Er zit bijvoorbeeld een gezamenlijke agenda in.

Meedoen met WeHelpen is gratis en gemakkelijk: u heeft alleen een e-mailadres nodig.

Nu aan de slag

Heerenveen heeft een eigen pagina op WeHelpen, waar u direct kunt zien wie er in uw buurt hulp zoekt of hulp wil geven. Door te klikken op onderstaande link wordt u meteen doorverwezen naar de Heerenveense pagina van WeHelpen. Bekijk het hulpaanbod en meld uzelf aan om te helpen of om hulp te vragen!

Gemeente Heerenveen op WeHelpen.nl

WeHelpen binnen deze website

Binnen Heerenveenhelpt kunt u ook WeHelpen-advertenties tegenkomen. Bijvoorbeeld bij een tekst over boodschappenhulp. U ziet het dan meteen als iemand daarvoor een advertentie heeft geplaatst. Plaatst u zelf een advertentie, dan ziet u deze misschien terug op Heerenveenhelpt!

Zoeken in WeHelpen-advertenties

U kunt met deze site de WeHelpen-advertenties doorzoeken. Dit doet u via Uitgebreid zoeken – Vrijwillige hulp zoeken. De advertenties zijn verdeeld in rubrieken, bijvoorbeeld Dierenoppas, Leren Nederlandse Taal en Tuin klussen.

Meer informatie nodig?

Ga naar www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl en of bel naar 0513 645 881. Heeft u vragen over vrijwilligerswerk of burenhulp? Dan kunt u ook mailen naar servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl